2011 Volvo V60 Gumiméret – Minden Amit Tudni Kell A V60-Ról

Volvo V60 2011 diesel 205KM kombi biały Opinie i ceny na Ceneo.pl
Volvo V60 2011 diesel 205KM kombi biały Opinie i ceny na Ceneo.pl from www.ceneo.pl

A 2011 Volvo V60 egyike azon néhány autónak, amely szinte tökéletes harmóniában és kényelemben jár. A Volvo V60 kétüléses szedán, amelyet a Volvo európai személyautó-tervezési részlegénél fejlesztettek ki. A V60-ot kétféle változatban gyártják, a kétliteres benzines és a kétliteres dízelmotorokkal. A V60 rendelkezik az új Volvo City Safety technológiával, amely különösen hasznos a nagyvárosokban. Az autó egyik legnagyobb előnye, hogy kiváló teljesítményt nyújt, amely megfelel az emissziós szabványoknak. Az autó az autópályán is stabilan közlekedik, és a kényelemhez is hozzájárul.

Az autó gumiméretei

A Volvo V60-ban a jármű gumiméretei 215/55 R17 95V. A méretek magukban foglalják az abroncsok szélességét, magasságát, mélységét és a sebességindexet. A sebességindex megmondja, hogy mekkora sebességgel közlekedhet az autó. A sebességindexek a következők: Q (háromszázötven kilométer / óra), R (háromszázötvenöt kilométer / óra), S (négyszáz kilométer / óra), T (négyszázötven kilométer / óra) és U (ötszáz kilométer / óra). A méretek azonosak mind a benzines, mind a dízelmotoros változatoknál.

Az autó teljesítménye

A 2011 Volvo V60 legnagyobb teljesítménye a kétliteres benzinesmotorral szerelt változatban érhető el. A motor nyolcszázhatvanöt lóerős és tizenöt mázsás nyomatékot ad le. A motor négyhengeres, és a nyomatékot hat ezer fordulat környékén adja le. A benzinesmotor egy hatfokozatú automata sebességváltóval van felszerelve, amely kiválóan alkalmas a közúti közlekedésre. Az autó gyorsulása egy perc alatt száz kilométer / óra sebességre másfél másodperc alatt érhető el. Az autó végsebessége kétszázhúsz kilométer / óra.

Az autó kényelme

A 2011 Volvo V60 kényelme kiemelkedő. Az ülések kényelmesek és bőrborítással vannak ellátva, hogy minél jobban kihasználják a komfortot. Az autó beltere nagyon tágas és tágas, ami lehetővé teszi, hogy akár négy személy kényelmesen elhelyezkedjen az autóban. Az autóban magas szintű klíma van felszerelve, amely lehetővé teszi a kényelmes utazást. Az autóban kétféle légkondicionáló van felszerelve, amelyek megkönnyítik a kényelmes utazást. Az autóban egy hatfokozatú automatikus sebességváltó van felszerelve, amely könnyen vezethető.

Biztonsági funkciók a 2011 Volvo V60-ban

A Volvo biztonsági funkciókkal van felszerelve, hogy biztonságosabbá tegyék az utakat. Az autóban beépített biztonsági rendszerek, beleértve a kamu biztonsági övet, az ütközésmegelőző rendszert, a sávtartó rendszert, a látótávolság-figyelő rendszert, a stabilitás- és kormánymű-ellenőrző rendszert és a vezetéstámogató rendszert. Ezek a biztonsági funkciók megbízhatóan működnek, és jelentősen növelik a biztonságot. Az autóban továbbá egy légzsákrendszer is van felszerelve, amely akkor aktiválódik, ha az autó ütközik. A légzsákok megvédik a sofőrt és az utasokat a súlyos sérülésektől.

Az autó fenntarthatósága

A 2011 Volvo V60 rendkívül környezetkímélő. Az autó összes kipufogógáza megfelel az emissziós szabványoknak. Az autó kipufogógázai kevesebb mint száz gramm CO2-t bocsátanak ki egy kilométer megtételéhez. A Volvo V60 megfelel a legújabb Euro 5 szabványoknak. A V60-ban a kipufogógázok környezetkárosító anyagokat tartalmaznak, de a kipufogógázok koncentrációja alacsony. Az autó energiahatékonysága magas, ami megéri a benzin és az üzemanyag költségeit.

Az autó ára

A 2011 Volvo V60 elérhető ára körülbelül hárommillió forint. Az autó ára különböző tényezőktől függ, például a motor típusától, a karosszériától, a kényelmi funkcióktól és a biztonsági funkcióktól. Az autó ára változhat, amikor az autó új alkatrészeket kap. Az autó ára nagy mértékben függ az autó állapotától és a karbantartási költségektől is. Az autó árában az áfát is be kell számítani.

Összefoglalás

A 2011 Volvo V60 egy közepes méretű, kétliteres szedán, amelyet a Volvo európai személyautó-tervezési részlegénél fejlesztettek ki. Az autó gumiméretei 215/55 R17 95V, amelyek a benzines és a dízelmotoros változatoknál is azonosak. A motor nyolcszázhatvanöt lóerőt és tizenöt mázsás nyomatékot ad le, és a V60 gyorsulása egy perc alatt száz kilométer / óra sebességre másfél másodperc alatt érhető el. Az autó kényelme kiemelkedő, és a biztonsági funkciók is magas szinten vannak felszerelve. Az autó ára körülbelül hárommillió forint, amely magában foglalja az áfát is.

Leave a Reply