2005-Ös Volvo 1800 As Eladó Fekete Vác

Toyota Avensis Gyári Gumiszőnyeg Auto Magyar
Toyota Avensis Gyári Gumiszőnyeg Auto Magyar from stock.deminasi.com

Vác, Magyarország egyik legszebb városa, most egy különleges érdekességet kínál: egy 2005-ös Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác. A Volvo 1800 egy különleges autó, amit a Volvo gyártott 1968 és 1973 között. A Volvo 1800 AS egy sportos, kifinomult autó, ami a mai napig népszerű a gyűjtők körében. A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác egy különleges autó, ami kiváló állapotban van, és igazi kincs az autógyűjtők számára.

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó jellemzői

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó egy 4 ajtós, 4 üléses, hátsókerék-meghajtású autó. A motort egy 4 hengeres, 1,8 literes benzinmotor hajtja, ami képes az autót közlekedésre kész állapotban eléri a 100 km/órát. A gépkocsi váltója 4 fokozatú manuális váltó, ami könnyen kezelhető, és a sebességváltást is kényelmesen végzi. Az autó külső megjelenése is különleges, melyet a két oldali, krómozott vízszintes fényszórók és az első és hátsó lökhárítók különböző színei egészítenek ki. Az autó hűtőmaszkja és a küszöbök is krómozottak, ami a sportos megjelenésnek köszönhető. Az autó színvilága sötét szürke és fekete, ami egyedülálló megjelenést kölcsönöz a Volvo 1800 AS-nek.

Az autó belső tér

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó belső tere is egyedülálló. Az autóban van egy bőr kormánykerék, ami kényelmesen áll a kormányzás közben. Az autóban kényelmes, szürke szövet ülések vannak, amelyek kényelmesen tárolják a hátsó utasokat. Az autón belül egy kényelmesen használható légkondicionáló is található, amelyek a meleg nyári napokon is kínál a vezetőnek és utasainak kényelmes utazási élményt. Az autó tetején egy színes, két részes szélvédő is található, amely kiváló látást biztosít a vezetőnek. Az autóban található még egy rádió, ami bármilyen városban is elvezeti a vezetőt és utasait.

Az autó teljesítménye

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó egy kiváló teljesítményű autó, ami képes elérni a 100 km/órás sebességet 4,4 másodperc alatt. Az autó képes elérni a végsebességet 9,3 másodperc alatt. Az autó maximális sebessége körülbelül 185 km/óra, ami különlegesen magas a korának megfelelően. Az autó fogyasztása is kedvező, az autó 9,7 liter benzint fogyaszt 100 km-es megtételénél, ami kiváló teljesítmény.

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó ára

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó ára körülbelül 850 000 forint, ami kiváló ár az autó minőségéhez képest. Az autó egy különleges, kifinomult autó, ami kiváló állapotban van, és képes kínálni a vezetőknek és utasoknak egy kényelmes, komfortos és biztonságos utazási élményt. Az autó különleges megjelenéssel és kiváló teljesítménnyel is rendelkezik, ami közkedvelt a gyűjtők körében.

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó javításai

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó általában jó állapotban van, és nem igényel nagyobb javításokat. Az autóban előfordulhatnak kisebb javítások, mint például az üzemanyag- és olajszivattyúk cseréje, de ezek a javítások nem igényelnek nagy költségeket. Az autóban található különböző alkatrészek is elérhetők, és könnyen beszerezhetők. A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó javítása könnyen elvégezhető, és nem igényel nagy költségeket.

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó ápolása

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó ápolása könnyen elvégezhető, és nem igényel nagy költségeket. Az autó külső tisztításához különböző autótisztító szerek és autófényező szerek használhatók. Az autó belsejének tisztításához pedig különböző autótisztító szerek és autófényező szerek használhatók. Az autó fényezéséhez pedig autófényező szerek használhatók, amelyek könnyen kaphatók a különböző autósboltokban. Az autó karbantartásához pedig elérhetők a szükséges alkatrészek, és a szükséges javítások is elvégezhetők a megfelelő szakemberek segítségével.

Összefoglalás

A Volvo 1800 AS eladó Fekete Vác autó egy különleges autó, ami kiváló állapotban van, és képes kínálni a vezetőknek és utasoknak egy kényelmes, komfortos és biztonságos utazási élményt. Az autó külső megjelenése különleges, melyet a két oldali, krómozott vízszintes fényszórók és az első és hátsó lökhárítók különböző színei egészítenek ki. Az autó belső tere is különleges, és kényelmesen tárolja az utasokat. Az autó teljesítménye is kiváló, képes elérni a 100 km/órás sebességet 4,4 másodperc alatt, és a maximális sebessége körülbelül 185 km/óra. Az autó ára körülbelül 850 000 forint, ami kiváló ár az autó minőségéhez képest. Az autó ápolása és javítása is könnyen elvégezhető, és nem igényel nagy költségeket.

Leave a Reply