2004 Volvo V50 Porlasztó Ár

Volvo V50 2.4cc 2004 Para Peças à venda Peças e acessórios de carros, Porto CustoJusto.pt
Volvo V50 2.4cc 2004 Para Peças à venda Peças e acessórios de carros, Porto CustoJusto.pt from www.custojusto.pt

Miért a Volvo V50?

A Volvo V50 egy kompakt kombi, amely 2004-ben debütált. Az autó tökéletes kompromisszum a kompakt méret és a nagyobb autók között. A V50-es olyan kényelmes vezetést biztosít, amely még a hosszabb utak során is komfortos. Az autóban a kényelmes utazás mellett rendkívül biztonságos is, a Volvo biztonsági rendszerei közül sokat találhatunk. Az autó légrugós kerékfelfüggesztése és más biztonsági megoldásai miatt a Volvo V50-est biztonságosnak tekintik. A V50-es egy könnyű, kompakt autó, amely kiválóan alkalmas kisgyermekekhez is. Az autó rendelkezik magasabb oldalú kárpitokkal, amelyek megvédik a gyerekeket a külső behatásoktól. A kompakt autó méretei miatt könnyen manőverezhető, így a szűk utcákon is könnyedén parkolhat. A Volvo V50-es nagyfokú kényelmet nyújt közepes méretű csomagok szállításához, és a második ülés háttámlája lehajtható, így szükség esetén nagyobb tárgyakat is szállíthatunk.

A Volvo V50 Ára

A Volvo V50-es 2004-ben debütált, így az autó elérhető áron kapható. A V50-es ára az évek során némileg emelkedett, de még mindig kedvezőbb, mint a hasonló méretű autók. A V50-es ára Magyarországon a porlasztótól függően változik, de általában a 25 000 és a 35 000 forint közötti áron kapható. Az autó ára elérhető, és megfizethető azok számára is, akik költséghatékony megoldást keresnek. A Volvo V50-es ára tartalmazza a szállítást, a finanszírozást, a kötelező biztosítást és az általános javításokat is.

Motorok és Felszereltség

A Volvo V50-esben különböző motorok választhatók. A V50-es háromféle benzinmotorral és kétféle dízelmotorral rendelkezik. A benzinmotorok közül a 1,6 literes és a 2,4 literes motor a legnépszerűbbek, míg a dízelmotorok közül a 1,6 literes és a 2 literes motorok közül választhatunk. A Volvo V50-es különböző felszereltségi szintekkel rendelkezik, amelyek között megtalálhatóak a klímaberendezés, a vezetőoldali légzsák, a sávtartó rendszer, a hangrendszer, a kormánymű, a ködlámpák, a hátsó parkolókamera és sok más. Az autó ezen kívül többféle extra tartozékkal is rendelkezik, beleértve az üléshuzatokat, a bőrkárpitokat, a navigációs rendszert és a szórakoztató rendszert.

Általános Értékelés

A Volvo V50-es egy kompakt, költséghatékony, biztonságos és kényelmes kombi. Az autó tökéletes a családok számára, mivel kiválóan alkalmas a kisgyermekek szállítására, és a hátsó ülések lehajthatók, így nagyobb tárgyak is szállíthatók. Az autó különböző motorokkal és felszereltségi szintekkel rendelkezik, így számos különböző konfiguráció közül választhatunk. A V50-es ára kedvező, és a költséghatékonyság mellett a biztonság is fontos szempont. A Volvo V50-es egy nagyszerű autó, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki kompakt kombit keres.

Leave a Reply