Az 2000-Es Volvo S80 Felszereltségi Szintek

Volvo S80 "Executive" (2000) Garaget
Volvo S80 "Executive" (2000) Garaget from www.garaget.org

A Volvo S80 Rövid Története

A Volvo S80 a Volvo Car Corporation konszern jelenlegi termékeként, a Volvo S90-es modellcsalád egyik tagjaként jelent meg a piacon 1998-ban. A szabadalmaztatott szerkezeti konstrukció és a kiváló minőségű anyagok mellett a Volvo S80-hoz erőteljes, modern és kifinomult motorok tartoztak. Az S80-as modell a hagyományos Volvo dizájn elemeket, a kiváló minőségű motorok és kiváló felszereltségi szintek kombinációjával jelent meg a piacon. A márka több éven át fejlesztette az S80-as modellt, hogy megfeleljen a megváltozott igényeknek és a vezetők új elvárásainak.

Az 2000-es Volvo S80 Felszereltsége

Az 2000-es években a Volvo S80-as modell egyaránt kapható benzin- és dízelmotorokkal. Az S80-ban a 2.0 literes benzinmotor 145 lóerős teljesítményt nyújtott, míg a 2.5 literes benzinmotor 170 lóerős teljesítményt nyújtott. Az S80-as modellhez kétféle dízelmotor is kapható volt, egy 2.0 literes motor 163 lóerős teljesítményt nyújtott, míg a 2.4 literes motor 190 lóerős teljesítményt nyújtott. Az S80-as modellhez többféle felszereltségi szint is elérhető volt, beleértve a szabványos, a luxus és az Executive felszereltségi szintet.

Az S80 Szabványos Felszereltségi Szintje

Az S80-as modell szabványos felszereltségi szintje hagyományosan magában foglalta a manuális háromfokozatú automatikus váltót, a hátsó légterelőt, a 16 colos könnyűfém keréktárcsákat, az öt különböző színű kárpitokat, a részecskeszűrős légszűrőt és az automatikus fényszórót. Az S80-as modell szabványos felszereltségi szinte tartalmazott egy rendszerszintű biztonsági rendszert, amely magában foglalta a légzsákokat, a szíjfeszítőket, az ABS rendszert, a sávtartó rendszert és az elektronikus stabilitási segédrendszert.

Az S80 Luxus Felszereltségi Szintje

Az S80-as modell luxus felszereltségi szintje magában foglalta a szabványos felszereltségi szinteken túlmenően a következőket: a két zónás automatikus klímaberendezést, az elektronikusan vezérelt üléseket, a teljes bőrkárpitot, a navigációs rendszert, a háromfokozatú automatikus sebességváltót, a műszeregységet, a kétirányú hangrendszert, az elektronikus kormányművet és a hátsó ülésfűtőt. A luxus felszereltségi szinthez tartozott egy vezetői kényelemcsomag is, amely magában foglalta a vezetőülés memóriafunkcióját, a kétirányú hangrendszer távvezérlőjét, a külső tükrök külső fényérzékelő beállítását és az ülések hőmérsékletének beállítását.

Az S80 Executive Felszereltségi Szintje

Az S80-as modell Executive felszereltségi szintje magában foglalta a luxus felszereltségi szinteken túlmenően az alábbi felszereléseket: a kétfényezésű felületű bőrkárpitot, az utastérben lévő állítható külső tükröket, a 17 colos könnyűfém keréktárcsákat, a hátsó légterelőt, a két zónás automatikus klímaberendezést, az elektronikusan vezérelt üléseket és az összecsukható külső visszapillantó tükröket. Az Executive felszereltségi szinthez tartozott egy vezetői kényelemcsomag is, amely magában foglalta a vezetőülés memóriafunkcióját, a kétirányú hangrendszer távvezérlőjét, a külső tükrök külső fényérzékelő beállítását, az ülések hőmérsékletének beállítását és a fűthető kormányművet.

Az S80 Felszereltségi Szintek Ára

Az 2000-es években az S80-as modell szabványos felszereltségi szintje körülbelül 33.000 dollárba került, míg a luxus felszereltségi szintje körülbelül 37.000 dollárba került. Az Executive felszereltségi szintje körülbelül 40.000 dollárba került. Az S80-as modell felszereltségi szintjei között számos opció és kiegészítő is elérhető volt, beleértve a bőrkárpitot, a navigációs rendszert, a hangrendszert és a külső tükröket.

Az S80-as Modell Biztonsága

Az S80-as modell biztonságát számos rendszerszintű biztonsági rendszer biztosította, beleértve a légzsákokat, a szíjfeszítőket, az ABS rendszert, a sávtartó rendszert és az elektronikus stabilitási segédrendszert. Az S80-as modellhez továbbá olyan különleges biztonsági funkciók is tartoztak, mint például az automatikus fényszóró, a sávtartó rendszer és a távolsági fényszóró. Az S80-as modellhez továbbá olyan biztonsági funkciók is tartoztak, mint például a sávtartó rendszer és a távolsági fényszóró.

Összegzés

Az 2000-es években a Volvo S80-as modell benzin- és dízelmotorokkal kapható volt, és többféle felszereltségi szintet is kínált. A szabványos, luxus és Executive felszereltségi szintek különböző szolgáltatásokat és kiegészítőket tartalmaztak, beleértve a klímaberendezést, a navigációs rendszert, a hangrendszert, a vezetői kényelemcsomagot és a bőrkárpitot. Az S80-as modell biztonságát számos rendszerszintű biztonsági rendszer biztosította, beleértve a légzsákokat, a szíjfeszítőket, az ABS rendszert, a sávtartó rendszert és az elektronikus stabilitási segédrendszert. Az S80-as modell felszereltségi szintjei közül az S80 szabványos felszereltségi szintje 33.000 dollárba, a luxus felszereltségi szintje 37.000 dollárba, míg az Executive felszereltségi szintje 40.000 dollárba került.

Leave a Reply