A 11110867 Hirdetési Kóddal Használt Volkswagen Passat

11110867 Hirdetési Kod Használt Autó.hu Volkswagen Passat Ford
11110867 Hirdetési Kod Használt Autó.hu Volkswagen Passat Ford from impact.deminasi.com

A Volkswagen Passat egy népszerű közepes méretű autó, melyet a Volkswagen a 70-es években gyártott. Az autó hosszú élete alatt sok változatokon ment keresztül, és ma is népszerűnek számít. A 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat egy különleges modell, melyet a Volkswagen a 80-as években gyártott. Ez a modell egy különleges és egyedülálló dizájnnal rendelkezik, melyet csak a Volkswagen Passatban találhatunk meg. Mivel ez egy különleges modell, ezért ez egy különleges autó, melyet minden Volkswagen Passat rajongó szeretne birtokolni.

A 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat jellemzői

Az 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat egy különleges autó, melynek számos jellemzője van. Az autó egy nagy méretű 5 ajtós kompakt autó, melynek hossza 4,6 méter, szélessége 1,8 méter, és magassága 1,5 méter. Az autó súlya 1,6 tonna. Az autó alapfelszereltsége magában foglalja a szabványos légrugókat és a hátsó független lengéscsillapítókat, melyeknek köszönhetően kényelmes és biztonságos vezetést biztosítanak. Az autó belsejében található egy kétliteres benzinmotor, melynek teljesítménye 110 lóerő. Az autóhoz manuális váltó is tartozik, melynek sebessége 5 sebességes. Az autóhoz egy 4 kerék meghajtás is tartozik, melynek köszönhetően a Volkswagen Passat kiválóan alkalmas off-road terepre való vezetésre.

Az 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat használata

Az 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat egy kiváló autó, mely sokféle célra használható. A Volkswagen Passat egyszerűen vezethető, és megbízható autó, mely nagy sebességgel képes haladni. Az autó nagy terepjáró képességekkel is rendelkezik, így akár off-road terepen is vezethető. Az autó kényelmes belsővel rendelkezik, mely tökéletes a hosszú utazásokhoz. Az autóhoz tartozik egy kétliteres benzinmotor, melynek köszönhetően az autó kiváló fogyasztási mutatókkal rendelkezik. Az autóhoz egy 5 sebességes manuális váltó is tartozik, melynek segítségével kényelmesen vezethetjük az autót. Az autóhoz tartozik egy 4 kerék meghajtás is, melynek köszönhetően az autó kiválóan alkalmas a terepviszonyokhoz.

Az 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat ára

Az 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat egy különleges autó, melyet csak a Volkswagen gyártott. Az autó ma már nem kapható, így egy különleges darabot birtokolhatunk, ha szeretnénk. Az autó ára elég magas, mivel ez egy különleges modell. Az autó ára a piacon elérhető 20-30.000 euró között mozog, a konkrét ár függ a modell évjáratától, és a karosszériától. Az autó ára elég magas, de megéri az árát, mivel egy különleges és egyedülálló autót birtokolhatunk, melynek nagy a terepjáró képessége, és kényelmes belseje van. Az autó hosszú élete alatt sok változatokon ment keresztül, és ma is népszerűnek számít.

Az 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat összefoglalása

Az 11110867 hirdetési kóddal használt Volkswagen Passat egy különleges modell, melyet a Volkswagen a 80-as években gyártott. Az autó egy nagy méretű 5 ajtós kompakt autó, melynek hossza 4,6 méter, szélessége 1,8 méter, és magassága 1,5 méter. Az autó alapfelszereltsége magában foglalja a szabványos légrugókat és a hátsó független lengéscsillapítókat, melyeknek köszönhetően kényelmes és biztonságos vezetést biztosítanak. Az autóhoz tartozik egy kétliteres benzinmotor, melynek teljesítménye 110 lóerő, melyhez egy 5 sebességes manuális váltó tartozik. Az autóhoz egy 4 kerék meghajtás is tartozik, melynek köszönhetően az autó kiválóan alkalmas off-road terepre való vezetésre. Az autó ára elég magas, de megéri az árát, mivel egy különleges és egyedülálló autót birtokolhatunk, melynek nagy a terepjáró képessége, és kényelmes belseje van.

Leave a Reply